Want de Russen zijn namelijk ook geen doetjes, Wladimir Poetin dreigt Amerikaanse staatsobligaties te dumpen en dat is een dreigement dat wel degelijk au serieux moet worden genomen. Een massale Russische uitverkoop zou namelijk de rente in de Verenigde Staten door het plafond kunnen jagen.

Het duurder worden van het geld zou op een zeer ongelegen moment komen, namelijk op een moment dat de Amerikaanse economie zich poogt te herstellen. De soep zal waarschijnlijk niet zo heet gegeten worden als ze wordt uitgeschept, maar waakzaamheid is hoe dan ook geboden.

Want de Russen zijn namelijk ook geen doetjes, Wladimir Poetin dreigt Amerikaanse staatsobligaties te dumpen en dat is een dreigement dat wel degelijk au serieux moet worden genomen. Een massale Russische uitverkoop zou namelijk de rente in de Verenigde Staten door het plafond kunnen jagen. Het duurder worden van het geld zou op een zeer ongelegen moment komen, namelijk op een moment dat de Amerikaanse economie zich poogt te herstellen. De soep zal waarschijnlijk niet zo heet gegeten worden als ze wordt uitgeschept, maar waakzaamheid is hoe dan ook geboden.