Het Witte Huis is blijkbaar in de leer geweest bij Joseph Goebbels, want de Amerikaanse regering pakte in de afgelopen maanden uit met een goed-nieuws-show die op zijn zachtst gezegd ongeloofwaardig in de oren klonk. Op basis van de macro-economische cijfers zou men kunnen geloven dat de Amerikaanse economie aan de beterhand is.

Blijkbaar zijn de woordvoerders van de regering bereid om heel ver te gaan om de bevolking te overtuigen van zaken die absoluut onwaar zijn, kwestie van het vertrouwen van die bevolking niet te verliezen. Er wordt de Amerikanen dus een economisch verhaal voorgeschoteld dat geenszins overeenstemt met de waarheid.

Het Witte Huis is blijkbaar in de leer geweest bij Joseph Goebbels, want de Amerikaanse regering pakte in de afgelopen maanden uit met een goed-nieuws-show die op zijn zachtst gezegd ongeloofwaardig in de oren klonk. Op basis van de macro-economische cijfers zou men kunnen geloven dat de Amerikaanse economie aan de beterhand is. Blijkbaar zijn de woordvoerders van de regering bereid om heel ver te gaan om de bevolking te overtuigen van zaken die absoluut onwaar zijn, kwestie van het vertrouwen van die bevolking niet te verliezen. Er wordt de Amerikanen dus een economisch verhaal voorgeschoteld dat geenszins overeenstemt met de waarheid.