Witte Huis blijft een gevaarlijk spelletje spelen, aldus de bekende fondsbeheerder Peter Schiff. De regering blijkt namelijk nog altijd niet in staat om de problemen bij de wortel aan te pakken, de Amerikaanse schuldenproblemen blijven als een molensteen om de nek hangen.

Volgens Schiff zal het Witte Huis blijven volharden in de boze totdat het uiteindelijk door de buitenwereld een halt zal toegeroepen worden. Op een bepaald moment zullen de buitenlanders niet meer bereid zijn om de Amerikaanse overheidsobligaties te kopen en dat kan het begin van het einde worden.

Witte Huis blijft een gevaarlijk spelletje spelen, aldus de bekende fondsbeheerder Peter Schiff. De regering blijkt namelijk nog altijd niet in staat om de problemen bij de wortel aan te pakken, de Amerikaanse schuldenproblemen blijven als een molensteen om de nek hangen. Volgens Schiff zal het Witte Huis blijven volharden in de boze totdat het uiteindelijk door de buitenwereld een halt zal toegeroepen worden. Op een bepaald moment zullen de buitenlanders niet meer bereid zijn om de Amerikaanse overheidsobligaties te kopen en dat kan het begin van het einde worden.