Het aandeel verloor in korte tijd 6,5% in waarde en bepaalde volgens ABN Amro in hoge mate de sfeer op de Duitse aandelenmarkt, die het mede daardoor gemiddeld wat slechter deed dan de overige aandelenbeurzen.

Overigens was het opvallend dat de bedrijfsresultaten uit de Verenigde Staten wat slechter waren dan die uit Europa.

Voorbeelden daarvan waren de cijfers van Microsoft, Google, General Electric en McDonald's, die alle teleurstelden. Sterke tot redelijke resultaten van Halliburton en Schlumberger vormden slechts een beperkt tegenwicht.

In Europa kwamen er positieve resultaten van Roche, Bekaert en vooral van de Nederlandse bedrijven Nutreco, Randstad en TomTom.

Het aandeel verloor in korte tijd 6,5% in waarde en bepaalde volgens ABN Amro in hoge mate de sfeer op de Duitse aandelenmarkt, die het mede daardoor gemiddeld wat slechter deed dan de overige aandelenbeurzen. Overigens was het opvallend dat de bedrijfsresultaten uit de Verenigde Staten wat slechter waren dan die uit Europa. Voorbeelden daarvan waren de cijfers van Microsoft, Google, General Electric en McDonald's, die alle teleurstelden. Sterke tot redelijke resultaten van Halliburton en Schlumberger vormden slechts een beperkt tegenwicht. In Europa kwamen er positieve resultaten van Roche, Bekaert en vooral van de Nederlandse bedrijven Nutreco, Randstad en TomTom.