Bovendien liggen de verwachtingen van de analisten duidelijk onder het niveau waar ze zich drie maanden geleden bevonden. Volgens Tyler Durden trekken de markten daar zich niet zo veel van aan, er is nog altijd de FED die de markten met geld overspoelt.

Een bijkomend probleem blijkt echter te zijn dat de opening van het resultatenseizoen gebeurt op het moment van de shutdown. Onder andere United Technologies, Lockheed en andere luchtvaart- en defensiebedrijven hebben al gedreigd duizenden werknemers te ontslaan wanneer de situatie niet snel verbetert.

Bovendien liggen de verwachtingen van de analisten duidelijk onder het niveau waar ze zich drie maanden geleden bevonden. Volgens Tyler Durden trekken de markten daar zich niet zo veel van aan, er is nog altijd de FED die de markten met geld overspoelt. Een bijkomend probleem blijkt echter te zijn dat de opening van het resultatenseizoen gebeurt op het moment van de shutdown. Onder andere United Technologies, Lockheed en andere luchtvaart- en defensiebedrijven hebben al gedreigd duizenden werknemers te ontslaan wanneer de situatie niet snel verbetert.