Bovendien kwam de grootste warenhuisketen met een guidance die aan duidelijkheid niets te wensen overliet. De winstwaarschuwing van Walmart belooft niet veel goed voor de VS-economie, want het bedrijf wordt algemeen beschouwd als de barometer van de Amerikaanse economie.

Verontrustend was vooral dat de verkopen in winkels die langer dan een jaar open zijn met 0,30% zijn gedaald. Als Walmart niet aan de verwachtingen beantwoordt, zijn twee dingen mogelijk. Ofwel Walmart ofwel de Amerikaanse economie is zwakker dan iedereen had gedacht.

Bovendien kwam de grootste warenhuisketen met een guidance die aan duidelijkheid niets te wensen overliet. De winstwaarschuwing van Walmart belooft niet veel goed voor de VS-economie, want het bedrijf wordt algemeen beschouwd als de barometer van de Amerikaanse economie. Verontrustend was vooral dat de verkopen in winkels die langer dan een jaar open zijn met 0,30% zijn gedaald. Als Walmart niet aan de verwachtingen beantwoordt, zijn twee dingen mogelijk. Ofwel Walmart ofwel de Amerikaanse economie is zwakker dan iedereen had gedacht.