De Britse minister van Financiën George Osborne maakte gisteren dat bekend dat de groeiprognoses voor de economie naar beneden aangepast worden.

Er wordt nu nog gerekend op een groei van het BBP met 0,60% in 2013, op basis van de voorspellingen van het Office for Budget Responsibility.

In december werd nog uitgegaan van een groei met 1,20%. De netto schulden zouden anderzijds niet beginnen te dalen voor 2017-2018.

Premier David Cameron maakt zich inmiddels zorgen over een verdere depreciatie van het pond, dat op de valutamarkten alsmaar meer terrein verliest.

De Britse minister van Financiën George Osborne maakte gisteren dat bekend dat de groeiprognoses voor de economie naar beneden aangepast worden. Er wordt nu nog gerekend op een groei van het BBP met 0,60% in 2013, op basis van de voorspellingen van het Office for Budget Responsibility. In december werd nog uitgegaan van een groei met 1,20%. De netto schulden zouden anderzijds niet beginnen te dalen voor 2017-2018. Premier David Cameron maakt zich inmiddels zorgen over een verdere depreciatie van het pond, dat op de valutamarkten alsmaar meer terrein verliest.