De inkomsten van Umicore stegen nog met 1% in het eerste kwartaal van 2014. Positieve ontwikkelingen in de meeste van de productgerelateerde activiteiten werden tenietgedaan door het effect van lagere metaalprijzen in Recycling en in mindere mate door ongunstige wisselkoersen.

In Catalysis stegen de inkomsten met 4% dankzij de wereldwijde autoproductie. De inkomsten van Energy Materials stegen met 26% en alle business units noteerden groei, met in het bijzonder Rechargeable Battery Materials. De inkomsten van Performance Materials daalden met 1%.

De inkomsten van Umicore stegen nog met 1% in het eerste kwartaal van 2014. Positieve ontwikkelingen in de meeste van de productgerelateerde activiteiten werden tenietgedaan door het effect van lagere metaalprijzen in Recycling en in mindere mate door ongunstige wisselkoersen. In Catalysis stegen de inkomsten met 4% dankzij de wereldwijde autoproductie. De inkomsten van Energy Materials stegen met 26% en alle business units noteerden groei, met in het bijzonder Rechargeable Battery Materials. De inkomsten van Performance Materials daalden met 1%.