Euro flirt met kaap van 1,290 dollar

Op de valutamarkten stond de koers van de euro licht onder druk, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2899 dollar betaald, of bijna een kwart procent minder dan de slotkoers van dinsdag.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,623%, of zowat een half procent meer dan gisteren.

Goud min of meer stabiel, olieprijs fors lager

Voor een troy ounce goud werd vanavond 1780,50 dollar betaald, of ruim enkele dollars meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd fors goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 88 dollar betaald, of ruim 4% minder dan woensdagavond.

Euro flirt met kaap van 1,290 dollarOp de valutamarkten stond de koers van de euro licht onder druk, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2899 dollar betaald, of bijna een kwart procent minder dan de slotkoers van dinsdag. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,623%, of zowat een half procent meer dan gisteren. Goud min of meer stabiel, olieprijs fors lagerVoor een troy ounce goud werd vanavond 1780,50 dollar betaald, of ruim enkele dollars meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd fors goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 88 dollar betaald, of ruim 4% minder dan woensdagavond.