Alleen wat betreft de activiteiten voor de landbouw- en voedingsmiddelensector in de VS lijken de eerste tekenen van een heropleving voelbaar. In Europa - waar het bedrijf nog steeds het grootste deel van zijn omzet realiseert - zijn geen positieve signalen waar te nemen.

Op dit ogenblik heeft het bedrijf onvoldoende zicht op de situatie om voorspellingen voor het hele jaar te maken. Het beste wat men kan verhopen is dat er de herfst een heropleving begint.

De ongunstige marktomstandigheden zitten volgens Bank Degroof al ruimschoots in de koers van Tessenderlo verrekend. Het neutraal advies voor het aandeel blijft behouden.

KBC Securities verlaagt de winstverwachtingen voor Tessenderlo, maar handhaaft een rating 'accumulate' voor het aandeel.

Alleen wat betreft de activiteiten voor de landbouw- en voedingsmiddelensector in de VS lijken de eerste tekenen van een heropleving voelbaar. In Europa - waar het bedrijf nog steeds het grootste deel van zijn omzet realiseert - zijn geen positieve signalen waar te nemen. Op dit ogenblik heeft het bedrijf onvoldoende zicht op de situatie om voorspellingen voor het hele jaar te maken. Het beste wat men kan verhopen is dat er de herfst een heropleving begint. De ongunstige marktomstandigheden zitten volgens Bank Degroof al ruimschoots in de koers van Tessenderlo verrekend. Het neutraal advies voor het aandeel blijft behouden. KBC Securities verlaagt de winstverwachtingen voor Tessenderlo, maar handhaaft een rating 'accumulate' voor het aandeel.