De cijfers werden iets gedrukt door een niet-terugkerende afschrijving op slechte leningen van USD 2,2 miljard en een kostenpost van een afschrijving van USD 2,6 miljard voor juridische kosten. ABN Amro schat dat de winst op onderliggende basis, voor belastingen, slechts is gestegen met 3%.

Toch vinden de analisten van ABN Amro dat de bank sterke resultaten heeft gepubliceerd. Het rendement op het eigen vermogen kwam uit op 11,4%, uitgaande van eigen berekeningen. Ze gaan er van uit dat ze de schatting voor de waardering van de fair value van het aandeel niet zullen aanpassen.

De cijfers werden iets gedrukt door een niet-terugkerende afschrijving op slechte leningen van USD 2,2 miljard en een kostenpost van een afschrijving van USD 2,6 miljard voor juridische kosten. ABN Amro schat dat de winst op onderliggende basis, voor belastingen, slechts is gestegen met 3%. Toch vinden de analisten van ABN Amro dat de bank sterke resultaten heeft gepubliceerd. Het rendement op het eigen vermogen kwam uit op 11,4%, uitgaande van eigen berekeningen. Ze gaan er van uit dat ze de schatting voor de waardering van de fair value van het aandeel niet zullen aanpassen.