Dat was onder meer het geval met de Spaanse telecomketen Telefonica. Het derde kwartaal werd afgesloten met een nettowinst van 5,06 miljard euro, of een verdrievoudiging van de 1,88 miljard euro in dezelfde periode vorig jaar.

De Brusselse beurs is eveneens goed uit de startblokken gekomen, de BEL 20 pakt een winst van ruim een kwart procent. Toch slaagt de index er voorlopig niet in om de kaap van 2700 punten te bereiken. Delhaize werd in de opening op beperkte schaal met winstnemingen geconfronteerd.

Dat was onder meer het geval met de Spaanse telecomketen Telefonica. Het derde kwartaal werd afgesloten met een nettowinst van 5,06 miljard euro, of een verdrievoudiging van de 1,88 miljard euro in dezelfde periode vorig jaar. De Brusselse beurs is eveneens goed uit de startblokken gekomen, de BEL 20 pakt een winst van ruim een kwart procent. Toch slaagt de index er voorlopig niet in om de kaap van 2700 punten te bereiken. Delhaize werd in de opening op beperkte schaal met winstnemingen geconfronteerd.