Yoji Takeda van RBC Capital Management is van mening dat een correctie op de Japanse beurs niet geheel onlogisch is na de forse koersstijging van de afgelopen weken. Takeda gelooft echter dat de opwaartse beweging na enige onderbreking opnieuw kan worden verder gezet.

Hij gelooft namelijk dat de koers van de yen verder zal dalen, want de Japanse regering zal kosten noch moeite sparen om de yen lager te duwen.

Takeda wijst er overigens op dat de RSI voor de Nikkei nog steeds in de verkoopzone staat, zodat een verdere correctie mogelijk is.

Yoji Takeda van RBC Capital Management is van mening dat een correctie op de Japanse beurs niet geheel onlogisch is na de forse koersstijging van de afgelopen weken. Takeda gelooft echter dat de opwaartse beweging na enige onderbreking opnieuw kan worden verder gezet. Hij gelooft namelijk dat de koers van de yen verder zal dalen, want de Japanse regering zal kosten noch moeite sparen om de yen lager te duwen. Takeda wijst er overigens op dat de RSI voor de Nikkei nog steeds in de verkoopzone staat, zodat een verdere correctie mogelijk is.