Nyrstar ligt beter op koers, maar daarnaast zijn er geen opvallende stijgers binnen de index. Fortis is bijvoorbeeld niet onder de indruk van de uitspraak van de raad van experts. AB-InBev heeft met winstnemingen af te nemen, maar vooral Dexia ligt zwak op koers.

Agfa-Gevaert heeft aan de vakbonden voorgesteld om in 2009 en 2010 geen loonsverhogingen toe te kennen, een voorstel dat door de bonden van de hand werd gewezen.

Als op 1 februari geen overeenkomst is bereikt, hoopt Agfa een verlenging van de arbeidstijd met 3% en een verlaging van de personeelskosten met hetzelfde percentage te kunnen afdwingen. Volgens Fortis mag u het aandeel nog steeds kopen.

Nyrstar ligt beter op koers, maar daarnaast zijn er geen opvallende stijgers binnen de index. Fortis is bijvoorbeeld niet onder de indruk van de uitspraak van de raad van experts. AB-InBev heeft met winstnemingen af te nemen, maar vooral Dexia ligt zwak op koers. Agfa-Gevaert heeft aan de vakbonden voorgesteld om in 2009 en 2010 geen loonsverhogingen toe te kennen, een voorstel dat door de bonden van de hand werd gewezen. Als op 1 februari geen overeenkomst is bereikt, hoopt Agfa een verlenging van de arbeidstijd met 3% en een verlaging van de personeelskosten met hetzelfde percentage te kunnen afdwingen. Volgens Fortis mag u het aandeel nog steeds kopen.