De producent van oogheelkundige, neuromusculaire en dermatologische geneesmiddelen is goed gediversifieerd, en wordt uitstekend geleid.

Het belangrijkste product van het bedrijf blijft Botox, terwijl ook andere middelen tegen bijvoorbeeld migraine en epilepsie regelmatig op de markt worden gebracht.

Andere innovatieve medicijnen, zoals een haargroeimiddel, tonen aan dat het bedrijf de juiste doelgroep (oudere, ijdele en aan overgewicht lijdende mensen) bedient.

De koers van het aandeel is recent geëxplodeerd en neemt waarschijnlijk een pauze. De analisten van ABN Amro adviseren beleggers om een deel van de winst te nemen en die te herinvesteren in biotechnologiebedrijven of Novartis, dat net op de Aanbevolen Lijst is geplaatst.

De producent van oogheelkundige, neuromusculaire en dermatologische geneesmiddelen is goed gediversifieerd, en wordt uitstekend geleid. Het belangrijkste product van het bedrijf blijft Botox, terwijl ook andere middelen tegen bijvoorbeeld migraine en epilepsie regelmatig op de markt worden gebracht. Andere innovatieve medicijnen, zoals een haargroeimiddel, tonen aan dat het bedrijf de juiste doelgroep (oudere, ijdele en aan overgewicht lijdende mensen) bedient. De koers van het aandeel is recent geëxplodeerd en neemt waarschijnlijk een pauze. De analisten van ABN Amro adviseren beleggers om een deel van de winst te nemen en die te herinvesteren in biotechnologiebedrijven of Novartis, dat net op de Aanbevolen Lijst is geplaatst.