Hieronder de verwachte winst per aandeel voor eind 2014 zoals die door de analisten verwacht wordt: per activiteit onthouden we vooral de omzetgroei van 61% op jaarbasis gegenereerd door SSD-geheugendiscs (een oplossing voor de opslag van

breedbanddata die vooral door computerservers gebruikt wordt) en deze activiteit is goed voor bijna 30% van de omzet van het totale bedrijf.

Deze activiteit is het meest winstgevend voor de groep en biedt uitstekende perspectieven : SSD's zijn zeer populair omdat ze bedrijven toelaat om te besparen op hun energierekening en hun investeringsuitgaven.

Aan het huidige koersniveau komt de waarderingsoefening tot de conclusie dat het aandeel SanDisk nog steeds goedkoop is : de intrinsieke waarde komt uit op 94 dollar en dit impliceert een koerspotentieel van 11%.

De hoge bêta (1,95) van het aandeel SanDisk duidt er wel op dat deze categorie van aandelen ideaal is voor dynamische beleggers. Versterken in de koerszone van 75 dollar, zo luidt het advies van Delaunay.

Hieronder de verwachte winst per aandeel voor eind 2014 zoals die door de analisten verwacht wordt: per activiteit onthouden we vooral de omzetgroei van 61% op jaarbasis gegenereerd door SSD-geheugendiscs (een oplossing voor de opslag van breedbanddata die vooral door computerservers gebruikt wordt) en deze activiteit is goed voor bijna 30% van de omzet van het totale bedrijf. Deze activiteit is het meest winstgevend voor de groep en biedt uitstekende perspectieven : SSD's zijn zeer populair omdat ze bedrijven toelaat om te besparen op hun energierekening en hun investeringsuitgaven. Aan het huidige koersniveau komt de waarderingsoefening tot de conclusie dat het aandeel SanDisk nog steeds goedkoop is : de intrinsieke waarde komt uit op 94 dollar en dit impliceert een koerspotentieel van 11%. De hoge bêta (1,95) van het aandeel SanDisk duidt er wel op dat deze categorie van aandelen ideaal is voor dynamische beleggers. Versterken in de koerszone van 75 dollar, zo luidt het advies van Delaunay.