De resultaten waren beter dan verwacht, waarbij de keten van koffieshops zowel in de Verenigde Staten zelf beter presteerde. Per aandeel werd 28 dollarcent verdiend, terwijl de omzet uitkwam op 2,35 miljard dollar.

Tijdens hetzelfde kwartaal van vorig jaar verdiende het bedrijf maar 3 dollarcent. In de nabeurshandel beweegt de koers van Starbucks nauwelijks. De koers van Qualcomm, dat vanavond eveneens rapporteerde, noteert anderzijds meer dan 8% lager.

De verkoper van de Blackberry's maakte tijdens het voorbije kwartaal nochtans opnieuw winst. Per aandeel werd 59 dollarcent verdiend, tegenover 57 dollarcent verwacht. Ook de omzet overtrof de verwachtingen lichtjes.

De resultaten waren beter dan verwacht, waarbij de keten van koffieshops zowel in de Verenigde Staten zelf beter presteerde. Per aandeel werd 28 dollarcent verdiend, terwijl de omzet uitkwam op 2,35 miljard dollar. Tijdens hetzelfde kwartaal van vorig jaar verdiende het bedrijf maar 3 dollarcent. In de nabeurshandel beweegt de koers van Starbucks nauwelijks. De koers van Qualcomm, dat vanavond eveneens rapporteerde, noteert anderzijds meer dan 8% lager. De verkoper van de Blackberry's maakte tijdens het voorbije kwartaal nochtans opnieuw winst. Per aandeel werd 59 dollarcent verdiend, tegenover 57 dollarcent verwacht. Ook de omzet overtrof de verwachtingen lichtjes.