Het bedrijfsresultaat bedroeg nog €55 mln, tegenover €1,53 mrd over het eerste kwartaal van 2008. De joint venture met Siemens (Nokia Siemens Networks) liet een negatief resultaat van €361 mln optekenen.

De wpa bedroeg nog 3 eurocent, tegenover 32 eurocent tijdens dezelfde periode van vorig jaar. Tijdens het eerste kwartaal werden bij de verkopers de voorraden afgebouwd, wat tijdens het tweede kwartaal zou moeten lijden tot een opnieuw toename van de vraag.

Voor 2009 wordt een daling van de verkoop van mobiele toestellen met circa 10% verwacht. Die daling zou groter zijn tijdens de eerste dan tijdens de tweede jaarhelft. De Finnen mikken nog steeds op een toename van het marktaandeel.

Het bedrijfsresultaat bedroeg nog €55 mln, tegenover €1,53 mrd over het eerste kwartaal van 2008. De joint venture met Siemens (Nokia Siemens Networks) liet een negatief resultaat van €361 mln optekenen. De wpa bedroeg nog 3 eurocent, tegenover 32 eurocent tijdens dezelfde periode van vorig jaar. Tijdens het eerste kwartaal werden bij de verkopers de voorraden afgebouwd, wat tijdens het tweede kwartaal zou moeten lijden tot een opnieuw toename van de vraag. Voor 2009 wordt een daling van de verkoop van mobiele toestellen met circa 10% verwacht. Die daling zou groter zijn tijdens de eerste dan tijdens de tweede jaarhelft. De Finnen mikken nog steeds op een toename van het marktaandeel.