Met € 88,8 miljoen bereikt het courant bedrijfsresultaat een recordniveau en stijgt het met 20 % in gepubliceerde gegevens en met 16 % in vergelijkbare presentatie.

Bovenop de rendabele groei tijdens het boekjaar, kon Econocom ook rekenen op de inbreng van Osiatis (meer dan € 9 miljoen).

Het recurrente nettoresultaat per aandeel, na verwerking van de uitzonderlijke elementen, bedraagt € 0,57 per aandeel, tegenover € 0,50 vorig jaar, wat een stijging met 14 % betekent.

Econocom bevestigt daarmee andermaal dat het in staat is om zijn groei te bevestigen en tegelijk de belangen van zijn aandeelhouders te dienen.

Met € 88,8 miljoen bereikt het courant bedrijfsresultaat een recordniveau en stijgt het met 20 % in gepubliceerde gegevens en met 16 % in vergelijkbare presentatie. Bovenop de rendabele groei tijdens het boekjaar, kon Econocom ook rekenen op de inbreng van Osiatis (meer dan € 9 miljoen). Het recurrente nettoresultaat per aandeel, na verwerking van de uitzonderlijke elementen, bedraagt € 0,57 per aandeel, tegenover € 0,50 vorig jaar, wat een stijging met 14 % betekent. Econocom bevestigt daarmee andermaal dat het in staat is om zijn groei te bevestigen en tegelijk de belangen van zijn aandeelhouders te dienen.