Het totale bedrag voor impairments kwam iets lager uit dan de verwachtingen. Latijns-Amerika was voor het merendeel van de impairments verantwoordelijk.

De divisies Global Banking & Markets (GBM), Private Banking en Wealth Management presteerden allemaal in lijn, of iets zwakker dan verwacht. De commerciële bankactiviteiten deden het wel beter dan verwacht.

De resultaten van de activiteiten in Azië, kwamen boven de verwachtingen uit. Noord-Amerika viel daarentegen iets tegen. In het Midden-Oosten werd door de bank meer winst gemaakt dan in Noord-, en Latijns-Amerika samen.

Het totale bedrag voor impairments kwam iets lager uit dan de verwachtingen. Latijns-Amerika was voor het merendeel van de impairments verantwoordelijk. De divisies Global Banking & Markets (GBM), Private Banking en Wealth Management presteerden allemaal in lijn, of iets zwakker dan verwacht. De commerciële bankactiviteiten deden het wel beter dan verwacht. De resultaten van de activiteiten in Azië, kwamen boven de verwachtingen uit. Noord-Amerika viel daarentegen iets tegen. In het Midden-Oosten werd door de bank meer winst gemaakt dan in Noord-, en Latijns-Amerika samen.