Schrijf in op de IPO's van winkel- of restaurantketens en men heeft als belegger een gegarandeerde winst van 100%.

Voor de duidelijkheid, het krijgen van aandelen uit een IPO (Intial Public Of-fering) is heel moeizaam.

Mocht men wat krijgen dan zijn het vaak maar een tiental. Maar prachtige resultaten zijn er zeker. Noedelrestaurant Noodles steeg deze zomer 104%. biosupermarkt Sprouts Farmers steeg 123% en sandwichketen Potbelly maakte na een dag beurshandel 119% koerswinst.

Onlangs was het de beurt aan Container Store. Introductieprijs van $ 18 en een slotkoers van $ 36,20. Het bedrijf verkoopt vooral materiaal om spullen op te slaan.

Of zoals ze zelfs op de website stellen: "orde aan te brengen in onze drukke en chaotische wereld". En hoewel geen van de producten bijvoorbeeld ook bij Staples te koop zijn blijkt deze gespecialiseerde winkelketen toch aan een vraag te voldoen.

De omzet is in de afgelopen 3 jaar alleen maar gestegen. Verlies maakt het wel maar een te verwaarlozen bedrag van $ 130.000.

Schrijf in op de IPO's van winkel- of restaurantketens en men heeft als belegger een gegarandeerde winst van 100%. Voor de duidelijkheid, het krijgen van aandelen uit een IPO (Intial Public Of-fering) is heel moeizaam. Mocht men wat krijgen dan zijn het vaak maar een tiental. Maar prachtige resultaten zijn er zeker. Noedelrestaurant Noodles steeg deze zomer 104%. biosupermarkt Sprouts Farmers steeg 123% en sandwichketen Potbelly maakte na een dag beurshandel 119% koerswinst. Onlangs was het de beurt aan Container Store. Introductieprijs van $ 18 en een slotkoers van $ 36,20. Het bedrijf verkoopt vooral materiaal om spullen op te slaan. Of zoals ze zelfs op de website stellen: "orde aan te brengen in onze drukke en chaotische wereld". En hoewel geen van de producten bijvoorbeeld ook bij Staples te koop zijn blijkt deze gespecialiseerde winkelketen toch aan een vraag te voldoen. De omzet is in de afgelopen 3 jaar alleen maar gestegen. Verlies maakt het wel maar een te verwaarlozen bedrag van $ 130.000.