Air0Pack® omvat de vernieuwende technologie om vloeistoffen, poeders, gassen en producten met een gemiddelde tot hoge viscositeit (zoals gels, crèmes, schuim), af te vullen in een (recycleerbare) kunststofverpakking (PET).

Air0Pack® karakteriseert zich door een gepatenteerde drukregelaar, waardoor bij gebruik, de spuitdruk van begin tot einde constant blijft en bv. de restinhoud, die

overblijft in de verpakking, minimaal is.

Wim Hoste (KBC Securities): "De introductie van Air0Pack® is relatief klein nieuws. De waardering van Resilux blijft aantrekkelijk, zodat ik nog steeds een koopadvies met een koersdoel van 60 euro."

Air0Pack® omvat de vernieuwende technologie om vloeistoffen, poeders, gassen en producten met een gemiddelde tot hoge viscositeit (zoals gels, crèmes, schuim), af te vullen in een (recycleerbare) kunststofverpakking (PET). Air0Pack® karakteriseert zich door een gepatenteerde drukregelaar, waardoor bij gebruik, de spuitdruk van begin tot einde constant blijft en bv. de restinhoud, die overblijft in de verpakking, minimaal is. Wim Hoste (KBC Securities): "De introductie van Air0Pack® is relatief klein nieuws. De waardering van Resilux blijft aantrekkelijk, zodat ik nog steeds een koopadvies met een koersdoel van 60 euro."