De investering voorziet ook in de ondersteunende infrastructuur die verdere uitbreiding mogelijk maakt, en zal naar verwachting midden 2012 operationeel zijn.

De bouw van de nieuwe productielijn loopt parallel met die van het technologieontwikkelingscentrum dat op dit moment in Suzhou wordt gebouwd en dat ook naar verwachting midden 2012 operationeel zal zijn.

Dit centrum zal in de behoeften van de Chinese markt voorzien betreffende systeemontwikkeling en emissietesten voor aandrijfsystemen van personenwagens en zware dieselvoertuigen en dit voor verschillende types, waaronder hybride elektrische voertuigen.

Wim Hoste (KBC Securities): "De vooruitzichten voor Umicore op lange termijn blijven goed, zodat we ons koopadvies en het koersdoel van 43 euro handhaven."

De investering voorziet ook in de ondersteunende infrastructuur die verdere uitbreiding mogelijk maakt, en zal naar verwachting midden 2012 operationeel zijn. De bouw van de nieuwe productielijn loopt parallel met die van het technologieontwikkelingscentrum dat op dit moment in Suzhou wordt gebouwd en dat ook naar verwachting midden 2012 operationeel zal zijn. Dit centrum zal in de behoeften van de Chinese markt voorzien betreffende systeemontwikkeling en emissietesten voor aandrijfsystemen van personenwagens en zware dieselvoertuigen en dit voor verschillende types, waaronder hybride elektrische voertuigen. Wim Hoste (KBC Securities): "De vooruitzichten voor Umicore op lange termijn blijven goed, zodat we ons koopadvies en het koersdoel van 43 euro handhaven."