De investering zal tot een nog flexibeler bemonsteringsproces leiden door het verhogen van de capaciteit en het verminderen van de doorlooptijd.

Dit zal de groei van die activiteit ondersteunen en Umicore toelaten sneller te reageren op veranderingen in de bevoorradingsmix. De investering zal ook de beschikbare ruimte beter benutten en een betere werkomgeving creëren.

Deze investering zal midden 2013 volledig operationeel zijn. Er werden ook technische studies opgestart om verdere nood aan capaciteitsuitbreiding in de bemonstering op te vangen, wat tot bijkomende investeringen kan leiden in de komende jaren.

Wim Hoste (KBC Securities): "Umicore blijft investeren, zo blijkt. Het aandeel is nog altijd koopwaardig met een koersdoel van 43 euro."

De investering zal tot een nog flexibeler bemonsteringsproces leiden door het verhogen van de capaciteit en het verminderen van de doorlooptijd. Dit zal de groei van die activiteit ondersteunen en Umicore toelaten sneller te reageren op veranderingen in de bevoorradingsmix. De investering zal ook de beschikbare ruimte beter benutten en een betere werkomgeving creëren. Deze investering zal midden 2013 volledig operationeel zijn. Er werden ook technische studies opgestart om verdere nood aan capaciteitsuitbreiding in de bemonstering op te vangen, wat tot bijkomende investeringen kan leiden in de komende jaren. Wim Hoste (KBC Securities): "Umicore blijft investeren, zo blijkt. Het aandeel is nog altijd koopwaardig met een koersdoel van 43 euro."