Coenen herhaalde in grote lijnen wat hij tijdens de roadshow naar aanleiding van de publicatie van de resultaten over het vierde kwartaal vertelde, maar maakte toch een goede beurt.

Wim Hoste (KBC Securities): "De strategische update bij Tessenderlo bevatte geen echte verrassingen. De onderhandelingen over de stroomlijning van het bedrijf gaan niet gemakkelijk verlopen en zullen in elk geval heel wat tijd gaan kosten."

Hoste heeft slechts een neutraal advies voor Tessenderlo, gekoppeld aan een koersdoel van 25 euro: "De sterke afhankelijkheid van de West-Europese markt en van bouwgerelateerde activiteiten betekent dat het herstel van de winstgevendheid bij Tessenderlo trager zal verlopen dan bij de meeste andere chemiebedrijven die we volgen."

Coenen herhaalde in grote lijnen wat hij tijdens de roadshow naar aanleiding van de publicatie van de resultaten over het vierde kwartaal vertelde, maar maakte toch een goede beurt. Wim Hoste (KBC Securities): "De strategische update bij Tessenderlo bevatte geen echte verrassingen. De onderhandelingen over de stroomlijning van het bedrijf gaan niet gemakkelijk verlopen en zullen in elk geval heel wat tijd gaan kosten." Hoste heeft slechts een neutraal advies voor Tessenderlo, gekoppeld aan een koersdoel van 25 euro: "De sterke afhankelijkheid van de West-Europese markt en van bouwgerelateerde activiteiten betekent dat het herstel van de winstgevendheid bij Tessenderlo trager zal verlopen dan bij de meeste andere chemiebedrijven die we volgen."