Op die manier wil Solvay voldoen aan de toenemende vraag in Azië naar deze polymeren met hoge toegevoegde waarde.

De productie-eenheid komt op de industriële site van Solvay in Changshu in de provincie Jiangsu. Volgens plan zou de fabriek begin 2014 moeten gaan produceren.

De fabriek vergt een investering van 120 miljoen EUR en verhoogt aanzienlijk de wereldwijde productiecapaciteit van Solvay voor deze speciale polymeren.

Wim Hoste (KBC Securities): "Solvay verrast niet met het bericht over de Chinese polymereninvestering. Het advies accumulate blijft gehandhaafd."

Op die manier wil Solvay voldoen aan de toenemende vraag in Azië naar deze polymeren met hoge toegevoegde waarde. De productie-eenheid komt op de industriële site van Solvay in Changshu in de provincie Jiangsu. Volgens plan zou de fabriek begin 2014 moeten gaan produceren. De fabriek vergt een investering van 120 miljoen EUR en verhoogt aanzienlijk de wereldwijde productiecapaciteit van Solvay voor deze speciale polymeren. Wim Hoste (KBC Securities): "Solvay verrast niet met het bericht over de Chinese polymereninvestering. Het advies accumulate blijft gehandhaafd."