Wim Hoste (KBC Securities): "Als gevolg van hogere financiële kosten, gerelateerd aan eenmalige kosten in verband met de financiering, verwacht ik dat de nettowinst met 13% zal zijn gedaald. Die nettowinst zou zodoende uitkomen op 621 miljoen dollar."

Hoste heeft een neutraal advies voor het aandeel, met een koersdoel van 38 euro: "Er is alleszins ruimte voor positieve verrassingen bij AB-InBev. Aan 11x de EV/EBITDA voor 2010 is het aandeel zeker geen koopje meer. Vandaar dus mijn afwachtende houding."

Wim Hoste (KBC Securities): "Als gevolg van hogere financiële kosten, gerelateerd aan eenmalige kosten in verband met de financiering, verwacht ik dat de nettowinst met 13% zal zijn gedaald. Die nettowinst zou zodoende uitkomen op 621 miljoen dollar." Hoste heeft een neutraal advies voor het aandeel, met een koersdoel van 38 euro: "Er is alleszins ruimte voor positieve verrassingen bij AB-InBev. Aan 11x de EV/EBITDA voor 2010 is het aandeel zeker geen koopje meer. Vandaar dus mijn afwachtende houding."