In vergelijking met 2009, is het tweede halfjaar van 2010 gestart met hogere verkoopvolumes. Vanaf september kende deze verdere volumegroei enige vertraging door de weersomstandigheden.

Desalniettemin verwacht Resilux voor het gehele tweede semester van 2010 een groei van de verkochte volumes ten opzichte van het tweede semester van 2009.

Verder bevestigt Resilux de vooruitzichten meegedeeld bij de openbaarmaking van de eerste halfjaarcijfers 2010 en verwacht het, op basis van de huidige gegevens, voor het volledige jaar 2010 cijfers te behalen die minstens de cijfers van het jaar 2009 evenaren.

Resilux verwacht dat de netto financiële schulden, exclusief de achtergestelde leningen, per eind 2010 maximaal het bedrag van de ebitda van 2010 zullen bedragen.

Ook in de tweede jaarhelft verwacht Resilux een bedrag van EURO 6,0 à 8,0 miljoen, inclusief projecten en gronden, te investeren in bijkomende opportuniteiten om de groei te verzekeren.

Wim Hoste (KBC Securities): "Resilux bevestigde prognoses voor het boekjaar 2010. De vooruitzichten voor de PET-markt op langere termijn zien er goed uit en dat is de belangrijkste reden waarom ik het koopadvies voor dit aandeel handhaaf."

In vergelijking met 2009, is het tweede halfjaar van 2010 gestart met hogere verkoopvolumes. Vanaf september kende deze verdere volumegroei enige vertraging door de weersomstandigheden. Desalniettemin verwacht Resilux voor het gehele tweede semester van 2010 een groei van de verkochte volumes ten opzichte van het tweede semester van 2009. Verder bevestigt Resilux de vooruitzichten meegedeeld bij de openbaarmaking van de eerste halfjaarcijfers 2010 en verwacht het, op basis van de huidige gegevens, voor het volledige jaar 2010 cijfers te behalen die minstens de cijfers van het jaar 2009 evenaren. Resilux verwacht dat de netto financiële schulden, exclusief de achtergestelde leningen, per eind 2010 maximaal het bedrag van de ebitda van 2010 zullen bedragen. Ook in de tweede jaarhelft verwacht Resilux een bedrag van EURO 6,0 à 8,0 miljoen, inclusief projecten en gronden, te investeren in bijkomende opportuniteiten om de groei te verzekeren. Wim Hoste (KBC Securities): "Resilux bevestigde prognoses voor het boekjaar 2010. De vooruitzichten voor de PET-markt op langere termijn zien er goed uit en dat is de belangrijkste reden waarom ik het koopadvies voor dit aandeel handhaaf."