Wim Hoste (KBC Securities): "Recticel verraste mij met de resultaten over het tweede halfjaar. Die verrassing was vooral een gevolg van agressief doorgevoerde en succesvolle reorganisatie. In totaal werden vorig jaar bij het bedrijf 619 banen geschrapt."

Hoste blijft van mening dat Recticel serieus ondergewaardeerd blijft. Hij handhaaft daarom het koopadvies en verhoogde het koersdoel van 8 naar 9 euro: "Het bedrijf heeft inderdaad uitstekende resultaten bekendgemaakt. Bovendien werd de schuldengraad afgebouwd en klonk de guidance voor het huidige boekjaar beter dan verwacht."

Wim Hoste (KBC Securities): "Recticel verraste mij met de resultaten over het tweede halfjaar. Die verrassing was vooral een gevolg van agressief doorgevoerde en succesvolle reorganisatie. In totaal werden vorig jaar bij het bedrijf 619 banen geschrapt." Hoste blijft van mening dat Recticel serieus ondergewaardeerd blijft. Hij handhaaft daarom het koopadvies en verhoogde het koersdoel van 8 naar 9 euro: "Het bedrijf heeft inderdaad uitstekende resultaten bekendgemaakt. Bovendien werd de schuldengraad afgebouwd en klonk de guidance voor het huidige boekjaar beter dan verwacht."