De investering zal de productiecapaciteit van roterende sputterende targets1 voor dunne filmdepositie voor grote oppervlakten verhogen op de bestaande Umicore sites in Providence (Noord-Carolina), Balzers (Europa) en Hsinchu (Azië).

De investering betreft eveneens de invoering van een nieuw ontwikkelde bondingstechnologie voor roterende targets op alle drie locaties.

Wim Hoste (KBC Securities): "De filmdivisie is de snelst groeiende bij Umicore. Ik hou nog steeds van dit aandeel vanwege zijn aanwezigheid in snelgroeiende sectoren. Het koopadvies blijft staan, met een koersdoel van 35 euro."

De investering zal de productiecapaciteit van roterende sputterende targets1 voor dunne filmdepositie voor grote oppervlakten verhogen op de bestaande Umicore sites in Providence (Noord-Carolina), Balzers (Europa) en Hsinchu (Azië). De investering betreft eveneens de invoering van een nieuw ontwikkelde bondingstechnologie voor roterende targets op alle drie locaties. Wim Hoste (KBC Securities): "De filmdivisie is de snelst groeiende bij Umicore. Ik hou nog steeds van dit aandeel vanwege zijn aanwezigheid in snelgroeiende sectoren. Het koopadvies blijft staan, met een koersdoel van 35 euro."