In het eerste kwartaal werden op alle vlakken heel wat initiatieven genomen om de brouwerij De Koninck in het algemeen en het "Bolleke Koninck" in het bijzonder opnieuw bij groei te laten aansluiten.

De financiële resultaten in het eerste kwartaal worden negatief beïnvloed door de zwakke dollar (ingezet in het derde kwartaal van 2010) en de toegenomen schuldenlast naar aanleiding van de overname van de groep De Koninck.

Duvel Moortgat vertrouwt erop dat ze verder kan groeien in omzet en operationeel resultaat in 2011.

Wim Hoste (KBC Securities): "Ik hoorde een eerder vage trading update bij Duvel. Vanwege de waardering zie ik slechts beperkt opwaarts potentieel, vandaar slechts een neutraal advies."

In het eerste kwartaal werden op alle vlakken heel wat initiatieven genomen om de brouwerij De Koninck in het algemeen en het "Bolleke Koninck" in het bijzonder opnieuw bij groei te laten aansluiten. De financiële resultaten in het eerste kwartaal worden negatief beïnvloed door de zwakke dollar (ingezet in het derde kwartaal van 2010) en de toegenomen schuldenlast naar aanleiding van de overname van de groep De Koninck. Duvel Moortgat vertrouwt erop dat ze verder kan groeien in omzet en operationeel resultaat in 2011. Wim Hoste (KBC Securities): "Ik hoorde een eerder vage trading update bij Duvel. Vanwege de waardering zie ik slechts beperkt opwaarts potentieel, vandaar slechts een neutraal advies."