Duvel Moortgat heeft ondanks het zwakke economische klimaat in 2009 een hoger resultaat kunnen neerzetten. Indien zich geen nieuwe en onverwachte ontwikkelingen voordoen op economisch vlak in de belangrijkste markten, zal de groei in 2010 kunnen worden verder gezet.

Wim Hoste (KBC Securities): "De brouwer heeft eens te meer impressionante resultaten bekendgemaakt, die aan de track record mogen toegevoegd worden. Duvel noteert met discount t.o.v. grotere brouwers. Ik handhaaf mijn koopadvies, maar verhoog het koersdoel voor het aandeel van 60 naar 65 euro."

Duvel Moortgat heeft ondanks het zwakke economische klimaat in 2009 een hoger resultaat kunnen neerzetten. Indien zich geen nieuwe en onverwachte ontwikkelingen voordoen op economisch vlak in de belangrijkste markten, zal de groei in 2010 kunnen worden verder gezet. Wim Hoste (KBC Securities): "De brouwer heeft eens te meer impressionante resultaten bekendgemaakt, die aan de track record mogen toegevoegd worden. Duvel noteert met discount t.o.v. grotere brouwers. Ik handhaaf mijn koopadvies, maar verhoog het koersdoel voor het aandeel van 60 naar 65 euro."