De positieve wisselkoersresultaten per 30/06/10, ontstaan door het omrekenen van vorderingen, schulden en tegoeden in vreemde valuta, dalen sterk in het derde kwartaal door de opnieuw verzwakkende dollar.

Duvel Moortgat heeft in het eerste semester een zeer mooi resultaat kunnen neerzetten. De consolidatie van de groep De Koninck vanaf 1 augustus, de kosten van de overname en opgedreven marketinginspanningen zullen de groei van het resultaat in het 2de semester licht doen vertragen.

Voor het hele boekjaar 2010 verwacht Duvel Moortgat een omzet- en winstgroei van minstens 10%.

Wim Hoste (KBC Securities): "Duvel blijft interessant vanwege zijn track record, zodat ik mijn koopadvies handhaaf."

De positieve wisselkoersresultaten per 30/06/10, ontstaan door het omrekenen van vorderingen, schulden en tegoeden in vreemde valuta, dalen sterk in het derde kwartaal door de opnieuw verzwakkende dollar. Duvel Moortgat heeft in het eerste semester een zeer mooi resultaat kunnen neerzetten. De consolidatie van de groep De Koninck vanaf 1 augustus, de kosten van de overname en opgedreven marketinginspanningen zullen de groei van het resultaat in het 2de semester licht doen vertragen. Voor het hele boekjaar 2010 verwacht Duvel Moortgat een omzet- en winstgroei van minstens 10%. Wim Hoste (KBC Securities): "Duvel blijft interessant vanwege zijn track record, zodat ik mijn koopadvies handhaaf."