Wim Hoste (KBC Securities): "Ik herinner er aan dat Duvel sterke resultaten over de eerste helft van 2009 bekendmaakte. Verwacht wordt dat die sterke prestatie in de tweede helft van het jaar een verlengstuk heeft gekregen."

Hoste blijft koper van het aandeel, met een koersdoel van 60 euro: "Duvel blijft aantrekkelijk vanwege de waardering. Ik verwacht voor de tweede helft van het boekjaar een stijging van de omzet met 10%, een 11% hogere EBITDA en een 12% hogere nettowinst. Waarschijnlijk is deze prognose nog te conservatief, gezien het goede zomerweer in Europa in 2009."

Wim Hoste (KBC Securities): "Ik herinner er aan dat Duvel sterke resultaten over de eerste helft van 2009 bekendmaakte. Verwacht wordt dat die sterke prestatie in de tweede helft van het jaar een verlengstuk heeft gekregen." Hoste blijft koper van het aandeel, met een koersdoel van 60 euro: "Duvel blijft aantrekkelijk vanwege de waardering. Ik verwacht voor de tweede helft van het boekjaar een stijging van de omzet met 10%, een 11% hogere EBITDA en een 12% hogere nettowinst. Waarschijnlijk is deze prognose nog te conservatief, gezien het goede zomerweer in Europa in 2009."