Wim Hoste (KBC Securities): "Over het volledige boekjaar daalde de omzet met 19,60%, tijdens het vierde kwartaal was er nog sprake van een omzetdaling met 9,40%. Ik reken voor de tweede helft van het boekjaar op een REBITDA van 15,50 miljoen euro, of een stijging met 16%. Vanwege de doorgevoerde reorganisaties zou het nettoresultaat 23 miljoen euro negatief zijn uitgekomen."

Hoste heeft nog steeds een advies opbouwen voor Deceuninck, met een koersdoel van 1,75 euro: "Deceuninck is goedkoop gewaardeerd, maar de financiële convenanten en de moeilijke marktomstandigheden in de raamprofielen drukken ons enthousiasme enigszins. We gaan er allezins vanuit dat de REBITDA in de tweede helft van het jaar verder is verbeterd."

Wim Hoste (KBC Securities): "Over het volledige boekjaar daalde de omzet met 19,60%, tijdens het vierde kwartaal was er nog sprake van een omzetdaling met 9,40%. Ik reken voor de tweede helft van het boekjaar op een REBITDA van 15,50 miljoen euro, of een stijging met 16%. Vanwege de doorgevoerde reorganisaties zou het nettoresultaat 23 miljoen euro negatief zijn uitgekomen." Hoste heeft nog steeds een advies opbouwen voor Deceuninck, met een koersdoel van 1,75 euro: "Deceuninck is goedkoop gewaardeerd, maar de financiële convenanten en de moeilijke marktomstandigheden in de raamprofielen drukken ons enthousiasme enigszins. We gaan er allezins vanuit dat de REBITDA in de tweede helft van het jaar verder is verbeterd."