*Verkochte volume: +2.4%; valuta: -0.2%

*Prijs en mixinvloeden: +4.6%, hoofdzakelijk door het doorberekenen van de gestegen PVC-kosten.

Vooruitzichten:

*Kosten voor PVC-harsen zijn nu 15 maanden op rij gestegen. De verwachte evolutie van de grondstofkosten blijft aanzetten tot voorzichtigheid. .

*Deceuninck gaat door met de inspanningen om de gestegen grondstofkosten door te rekenen aan zijn klanten; en dit in uiterst competitieve marktomstandigheden

In de veronderstelling dat men hierin zal slagen, en rekening houdend met verdere maatregelen om de winstgevendheid te behouden, bevestigt het bedrijf de eerder gegeven vooruitzichten voor 2011.

Wim Hoste (KBC Securities): "De omzet kwam iets onder de verwachtingen uit. Mijn advies voor Deceuninck gaat zodoende naar omlaag, meer bepaald van accumulate' naar houden. Het koersdoel van 2 euro blijft wel gehandhaafd."

*Verkochte volume: +2.4%; valuta: -0.2% *Prijs en mixinvloeden: +4.6%, hoofdzakelijk door het doorberekenen van de gestegen PVC-kosten. Vooruitzichten: *Kosten voor PVC-harsen zijn nu 15 maanden op rij gestegen. De verwachte evolutie van de grondstofkosten blijft aanzetten tot voorzichtigheid. . *Deceuninck gaat door met de inspanningen om de gestegen grondstofkosten door te rekenen aan zijn klanten; en dit in uiterst competitieve marktomstandigheden In de veronderstelling dat men hierin zal slagen, en rekening houdend met verdere maatregelen om de winstgevendheid te behouden, bevestigt het bedrijf de eerder gegeven vooruitzichten voor 2011. Wim Hoste (KBC Securities): "De omzet kwam iets onder de verwachtingen uit. Mijn advies voor Deceuninck gaat zodoende naar omlaag, meer bepaald van accumulate' naar houden. Het koersdoel van 2 euro blijft wel gehandhaafd."