Wim Hoste (KBC Securities): "AB-InBev stelde gerust met de Investor Days, zoveel mag ik wel zeggen. De culturele fit tussen Anheuser-Busch en InBev stelt in ieder geval gerust. De AB-zijde van de groep kan zich nu sneller gaan focussen op een aantal belangrijke zaken, zoals bijvoorbeeld productinnovatie."

Hoste heeft een neutraal advies voor AB-InBev, maar verhoogt het koersdoel lichtjes van 38 naar 40 euro: "Deze Investor Days waren meer geruststellend als de gelijkaardige meeting die werd gehouden na het samengaan van Interbrew en Ambev. De brouwer is goed vertegenwoordigd op belangrijke biermarkten zoals de Verenigde Staten en Brazilië."

Wim Hoste (KBC Securities): "AB-InBev stelde gerust met de Investor Days, zoveel mag ik wel zeggen. De culturele fit tussen Anheuser-Busch en InBev stelt in ieder geval gerust. De AB-zijde van de groep kan zich nu sneller gaan focussen op een aantal belangrijke zaken, zoals bijvoorbeeld productinnovatie." Hoste heeft een neutraal advies voor AB-InBev, maar verhoogt het koersdoel lichtjes van 38 naar 40 euro: "Deze Investor Days waren meer geruststellend als de gelijkaardige meeting die werd gehouden na het samengaan van Interbrew en Ambev. De brouwer is goed vertegenwoordigd op belangrijke biermarkten zoals de Verenigde Staten en Brazilië."