Wim Hoste (KBC Securities): "Denken we even terug aan de meeting die werd georganiseerd in 2005 in Sao Paolo na het samengaan van Interbrew en Ambev, dan kunnen ditmaal een meeting met een gelijkaardige inhoud verwachten. Er zal vooral aandacht worden besteed aan de positie van AB-InBev op de belangrijke Amerikaanse markt."

Hoste heeft een neutraal advies voor het aandeel AB-InBev, met een koersdoel van 38 euro: "AB-InBev is zeker geen koopje meer wanneer we de huidige waardering bekijken. De brouwer is er succesvol in geslaagd om de schulden af te bouwen, de aandacht van de beleggers zal nu vooral uitgaan naar topline groei. AB-InBev blijft overigens een goed geleid bedrijf."

Wim Hoste (KBC Securities): "Denken we even terug aan de meeting die werd georganiseerd in 2005 in Sao Paolo na het samengaan van Interbrew en Ambev, dan kunnen ditmaal een meeting met een gelijkaardige inhoud verwachten. Er zal vooral aandacht worden besteed aan de positie van AB-InBev op de belangrijke Amerikaanse markt." Hoste heeft een neutraal advies voor het aandeel AB-InBev, met een koersdoel van 38 euro: "AB-InBev is zeker geen koopje meer wanneer we de huidige waardering bekijken. De brouwer is er succesvol in geslaagd om de schulden af te bouwen, de aandacht van de beleggers zal nu vooral uitgaan naar topline groei. AB-InBev blijft overigens een goed geleid bedrijf."