Het panel heeft geen schadevergoeding of andere remedies toegekend. Anheuser-Busch InBev is het panel dankbaar voor de verduidelijking dat er geen schending van de investeringsovereenkomst is geweest, zo stond vanmorgen in een persbericht te lezen. De brouwer kijkt ernaar uit om de succesvolle zakelijke relatie met Grupo Modelo verder te zetten.

Wim Hoste (KBC Securities): "AB-InBev is geen koopje meer, zodat ik slechts een neutraal advies voor het aandeel heb. Er zijn weliswaar een aantal positieve factoren, maar die wegen onvoldoende op tegen de huidige waardering."

Het panel heeft geen schadevergoeding of andere remedies toegekend. Anheuser-Busch InBev is het panel dankbaar voor de verduidelijking dat er geen schending van de investeringsovereenkomst is geweest, zo stond vanmorgen in een persbericht te lezen. De brouwer kijkt ernaar uit om de succesvolle zakelijke relatie met Grupo Modelo verder te zetten. Wim Hoste (KBC Securities): "AB-InBev is geen koopje meer, zodat ik slechts een neutraal advies voor het aandeel heb. Er zijn weliswaar een aantal positieve factoren, maar die wegen onvoldoende op tegen de huidige waardering."