Wim Hoste (KBC Securities): "Solvay heeft tot dusver nog geen duidelijke guidance gegeven. Dat is niet onlogisch ook, want bij het begin van dit jaar waren de marktomstandigheden nog steeds erg uitdagend, hoewel de kostenbasis van het bedrijf aanzienlijk is verbeterd."

Hoste blijft koper van Solvay met een koersdoel van 85 euro: "Er is natuurlijk het risico dat het bedrijf te veel gaat betalen voor een overname. De waardering is nog steeds aantrekkelijk, terwijl ik ook rekening hou met het aantrekkelijk dividendrendement van 4,30%."

Wim Hoste (KBC Securities): "Solvay heeft tot dusver nog geen duidelijke guidance gegeven. Dat is niet onlogisch ook, want bij het begin van dit jaar waren de marktomstandigheden nog steeds erg uitdagend, hoewel de kostenbasis van het bedrijf aanzienlijk is verbeterd." Hoste blijft koper van Solvay met een koersdoel van 85 euro: "Er is natuurlijk het risico dat het bedrijf te veel gaat betalen voor een overname. De waardering is nog steeds aantrekkelijk, terwijl ik ook rekening hou met het aantrekkelijk dividendrendement van 4,30%."