Daarmee mag Deceuninck zich bij de top drie rekenen van de Belgische bedrijven die snel rapport kwamen uitbrengen over de gang van zaken tijdens de eerste helft van het boekjaar.

Wim Hoste (KBC Securities): "Het herstel volumes van de volumes tijdens het eerste kwartaal bij Deceuninck kan zich verder gezet hebben tijdens het tweede kwartaal. Dankzij het operationeel leverage effect en kostenbesparingen mogen we ook een margeverbetering verwachten."

Hoste gaat uit van een omzet van 144,80 miljoen euro voor het tweede kwartaal, hetgeen overeenstemt met een stijging van 5,70%: "Ik heb nog steeds een advies opbouwen voor het aandeel, dit vanwege de duidelijke turnaround signalen die het bedrijf heeft laten optekenen."

Daarmee mag Deceuninck zich bij de top drie rekenen van de Belgische bedrijven die snel rapport kwamen uitbrengen over de gang van zaken tijdens de eerste helft van het boekjaar. Wim Hoste (KBC Securities): "Het herstel volumes van de volumes tijdens het eerste kwartaal bij Deceuninck kan zich verder gezet hebben tijdens het tweede kwartaal. Dankzij het operationeel leverage effect en kostenbesparingen mogen we ook een margeverbetering verwachten." Hoste gaat uit van een omzet van 144,80 miljoen euro voor het tweede kwartaal, hetgeen overeenstemt met een stijging van 5,70%: "Ik heb nog steeds een advies opbouwen voor het aandeel, dit vanwege de duidelijke turnaround signalen die het bedrijf heeft laten optekenen."