Tessenderlo Fine Chemicals Ltd., dat voortaan Tennants Fine Chemicals Ltd. zal heten, levert ester- en aromaproducten aan klanten wereldwijd vanuit zijn productie-eenheid in Leek, Staffordshire (VK). Het bedrijf boekte in 2010 een omzet van iets meer dan 45 miljoen pond (GBP).

Wim Hoste: "Ik zie geen reden om het advies voor Tessenderlo te wijzigen. Er is weinig transparantie wat betreft het verder afstoten van activiteiten. Het neutraal advies en het koersdoel van 25 euro blijven daarom behouden."

Tessenderlo Fine Chemicals Ltd., dat voortaan Tennants Fine Chemicals Ltd. zal heten, levert ester- en aromaproducten aan klanten wereldwijd vanuit zijn productie-eenheid in Leek, Staffordshire (VK). Het bedrijf boekte in 2010 een omzet van iets meer dan 45 miljoen pond (GBP). Wim Hoste: "Ik zie geen reden om het advies voor Tessenderlo te wijzigen. Er is weinig transparantie wat betreft het verder afstoten van activiteiten. Het neutraal advies en het koersdoel van 25 euro blijven daarom behouden."