Anticiperend op de Closing heeft de raad van bestuur van Punch het ontslag van Kees Vlasblom als gedelegeerd bestuurder en CEO van de vennootschap en van bestuurder Fram bvba, vast vertegenwoordigd door Wim Maes, aanvaard.

De ontslagen gaan in op de dag van de Closing. Kees Vlasblom, CFO, en Wim Maes, vanaf de Closing CEO, willen zich volledig concentreren op hun rol in Xeikon. De raad van bestuur van Punch heeft besloten om Guido Segers met onmiddellijke ingang te benoemen als gedelegeerd bestuurder.

Anticiperend op de Closing heeft de raad van bestuur van Punch het ontslag van Kees Vlasblom als gedelegeerd bestuurder en CEO van de vennootschap en van bestuurder Fram bvba, vast vertegenwoordigd door Wim Maes, aanvaard. De ontslagen gaan in op de dag van de Closing. Kees Vlasblom, CFO, en Wim Maes, vanaf de Closing CEO, willen zich volledig concentreren op hun rol in Xeikon. De raad van bestuur van Punch heeft besloten om Guido Segers met onmiddellijke ingang te benoemen als gedelegeerd bestuurder.