De stemming werd uitgesteld tot vandaag precies met de bedoeling om zoveel mogelijk parlementsleden te overhalen om zich achter het officiële standpunt te scharen.

De uitslag van de stemming in het parlement is hoogst onzeker, want er is geen enkele partij die in het sterk verdeelde appartement over een absolute meerderheid beschikt.

Drie partijen hebben al laten weten resoluut tegen de belasting te zullen stemmen.

Ondertussen blijven de Cyprioten betogen in de straat van Nicosia, want ze vrezen dat ze hoe dan ook gedeeltelijk voor de rekening zullen opdraaien.

De slogans op de spandoeken spreken voor zich: "Wij zijn geen citroenen die uitgeperst kunnen worden", "We zijn geen marmotten die zich zomaar laten afslachten" enzovoort.

De stemming werd uitgesteld tot vandaag precies met de bedoeling om zoveel mogelijk parlementsleden te overhalen om zich achter het officiële standpunt te scharen. De uitslag van de stemming in het parlement is hoogst onzeker, want er is geen enkele partij die in het sterk verdeelde appartement over een absolute meerderheid beschikt. Drie partijen hebben al laten weten resoluut tegen de belasting te zullen stemmen. Ondertussen blijven de Cyprioten betogen in de straat van Nicosia, want ze vrezen dat ze hoe dan ook gedeeltelijk voor de rekening zullen opdraaien. De slogans op de spandoeken spreken voor zich: "Wij zijn geen citroenen die uitgeperst kunnen worden", "We zijn geen marmotten die zich zomaar laten afslachten" enzovoort.