Dictators geven de schuld van hun falen namelijk altijd aan mensen, niet aan systemen. In de Verenigde Staten doet zich nu een gelijkaardige zaak voor rond president Barack Obama. Wie zal de president gaan vertellen dat zijn Obamacare een ramp is?

De website van Obamacare is een volslagen ramp en Obama geeft iedereen de schuld daarvoor behalve zichzelf. Daarmee dreigt de hele politiek van de president op een ramp uit te draaien, hij verliest in sneltreinvaart het laatste greintje geloofwaardigheid.

Dictators geven de schuld van hun falen namelijk altijd aan mensen, niet aan systemen. In de Verenigde Staten doet zich nu een gelijkaardige zaak voor rond president Barack Obama. Wie zal de president gaan vertellen dat zijn Obamacare een ramp is? De website van Obamacare is een volslagen ramp en Obama geeft iedereen de schuld daarvoor behalve zichzelf. Daarmee dreigt de hele politiek van de president op een ramp uit te draaien, hij verliest in sneltreinvaart het laatste greintje geloofwaardigheid.