We mogen namelijk niet uit het oog verliezen dat tevens de uitstaande schuldenberg moet afbetaald worden. Maar ook in de Verenigde Staten zijn ze nu wakker geschoten. Elke dag gaan dan meer dan 10.000 Baby Boomers met pensioen en dat tempo zal nog jaren worden volgehouden wordt.

De media spreken van de grootste demografische tsunami die ooit in het land heeft plaatsgevonden. Aan de Baby Boomers zijn beloften gedaan met betrekking tot hun pensioen, waarbij sprake is van bedragen van duizenden miljarden dollars. Een dergelijk bedrag is gewoon niet beschikbaar, rekening gehouden met het feit dat ook de VS in de schulden verzuipen.

We mogen namelijk niet uit het oog verliezen dat tevens de uitstaande schuldenberg moet afbetaald worden. Maar ook in de Verenigde Staten zijn ze nu wakker geschoten. Elke dag gaan dan meer dan 10.000 Baby Boomers met pensioen en dat tempo zal nog jaren worden volgehouden wordt. De media spreken van de grootste demografische tsunami die ooit in het land heeft plaatsgevonden. Aan de Baby Boomers zijn beloften gedaan met betrekking tot hun pensioen, waarbij sprake is van bedragen van duizenden miljarden dollars. Een dergelijk bedrag is gewoon niet beschikbaar, rekening gehouden met het feit dat ook de VS in de schulden verzuipen.