Volgens Tyler Durden van Zero Hedge is de FED er niet in geslaagd om alles economisch weer draaiende te krijgen. Het volstaat om de macro-economische cijfers van voor het afkondigen van de quantative easing-programma's te vergelijken met die achteraf.

Dan blijkt niet alleen dat qe niet heeft gewerkt, maar dat de negatieve neveneffecten niet onderschat mogen worden. Wie wordt het grootste slachtoffer van de Amerikaanse monetaire politiek? Volgens Durden ziet het er naar uit dat dit de groeilanden zullen worden. Ze zullen Ben Bernanke ongetwijfeld dankbaar zijn voor zijn roekeloze monetaire politiek.

Volgens Tyler Durden van Zero Hedge is de FED er niet in geslaagd om alles economisch weer draaiende te krijgen. Het volstaat om de macro-economische cijfers van voor het afkondigen van de quantative easing-programma's te vergelijken met die achteraf. Dan blijkt niet alleen dat qe niet heeft gewerkt, maar dat de negatieve neveneffecten niet onderschat mogen worden. Wie wordt het grootste slachtoffer van de Amerikaanse monetaire politiek? Volgens Durden ziet het er naar uit dat dit de groeilanden zullen worden. Ze zullen Ben Bernanke ongetwijfeld dankbaar zijn voor zijn roekeloze monetaire politiek.