Wie was betrokken bij de manipulatie van de zilverprijs? In dat verband zijn al een aantal namen van banken gevallen, meer bepaald die van HSBC, Deutsche Bank en Bank of Nova Scotia. Laatsgenoemde heeft al met klem haar betrokkenheid ontkend, de andere banken hullen zich in stilzwijgen.

Het is echter waarschijnlijk een teken aan de wand dat Deutsche Bank zich heeft teruggetrokken uit de fixing van de zilverprijs. Deze terugtrekking komt volgens sommigen neer op een schuldbekentenis. Het verhaal van de manipulatie van de zilverprijs wordt ongetwijfeld nog vervolgd.

Wie was betrokken bij de manipulatie van de zilverprijs? In dat verband zijn al een aantal namen van banken gevallen, meer bepaald die van HSBC, Deutsche Bank en Bank of Nova Scotia. Laatsgenoemde heeft al met klem haar betrokkenheid ontkend, de andere banken hullen zich in stilzwijgen. Het is echter waarschijnlijk een teken aan de wand dat Deutsche Bank zich heeft teruggetrokken uit de fixing van de zilverprijs. Deze terugtrekking komt volgens sommigen neer op een schuldbekentenis. Het verhaal van de manipulatie van de zilverprijs wordt ongetwijfeld nog vervolgd.