Er is één sector waar hij bijzonder optimistisch over is en dat is het Chinees toerisme. In de komende 20 tot 30 jaar zal de wereld worden overspoeld door miljoenen Chinezen die op reis willen gaan. Hun bestemmingen zullen zowel in het binnen- als in het buitenland liggen.

De Chinese regering moedigt haar burgers aan om te reizen. Rogers schat dat op korte termijn circa 300 miljoen Chinezen de wereld willen gaan verkennen.

Wie tijdig inpikt op de Chinese toeristengolf kan zich volgens hem steenrijk maken, het is kwestie van het ijzer te smeden als het heet is.

Er is één sector waar hij bijzonder optimistisch over is en dat is het Chinees toerisme. In de komende 20 tot 30 jaar zal de wereld worden overspoeld door miljoenen Chinezen die op reis willen gaan. Hun bestemmingen zullen zowel in het binnen- als in het buitenland liggen. De Chinese regering moedigt haar burgers aan om te reizen. Rogers schat dat op korte termijn circa 300 miljoen Chinezen de wereld willen gaan verkennen. Wie tijdig inpikt op de Chinese toeristengolf kan zich volgens hem steenrijk maken, het is kwestie van het ijzer te smeden als het heet is.