Tot concrete daden is hij echter nog niet overgegaan. Economisch gezien gaat het Europa voorlopig nog voor de wind. De Markit's purchasing managers' index toonde aan dat de business activiteiten in de Eurozone in april een piek voor de afgelopen drie jaar bereikte.

Dat bericht gaf de koers van de euro opnieuw vleugels. Van de Europese Centrale Bank wordt nu dringend actie verwacht om de euro af te remmen in zijn vaart. De slotverklaring van Mario Draghi na afloop van de ECB-meeting leverde in feite een nieuwe elementen op. De ECB houdt nog steeds de boot af.

Tot concrete daden is hij echter nog niet overgegaan. Economisch gezien gaat het Europa voorlopig nog voor de wind. De Markit's purchasing managers' index toonde aan dat de business activiteiten in de Eurozone in april een piek voor de afgelopen drie jaar bereikte. Dat bericht gaf de koers van de euro opnieuw vleugels. Van de Europese Centrale Bank wordt nu dringend actie verwacht om de euro af te remmen in zijn vaart. De slotverklaring van Mario Draghi na afloop van de ECB-meeting leverde in feite een nieuwe elementen op. De ECB houdt nog steeds de boot af.